wtorek, 5 czerwca 2012

Sezon na czereśnie czas zacząć!

Witam!!!

Choć za oknem plucha na drzewach się czerwienią i swym słodkim smakiem zachęcają do jedzenia. Najlepsze oczywiście prosto z drzewa!!! Zrobiłam sobie dzisiaj wypad do tatusiowego sadku. Niebo w gębie......Na paterze też się prezentują całkiem całkiem....
Poszukuję sprawdzonych przepisów na przetwory z czereśni, jak coś wypróbuję to też się oczywiście podzielę z wami.









Piwonie w wazonie czereśnie na stole tylko słonca brak.....

1 komentarz:

  1. ale mi narobiłaś apetytu tymi czeresionkami, wyglądają bardzo apetycznie, muszę dziś koniecznie kupić!niestety nie mam czeresniowych przepisów, poza tym, że kompot czereśniowy pamiętam z domu. pozdrawiam mocno, papa

    OdpowiedzUsuń